Tag Archives: Viorel

Viorel

Viorel Sipos la Plasa de stele 2010

Urmarind farsa cu Mihai de la Plasa de stele, mi-am amintit ca si Viorel a picat in „plasa” anul trecut.
Nu stiu cum de mi-a scapat, dar inregistrarea nu este pusa pe site. Deci, vizionare placuta!
read more »

Viorel

Qpido Level

Trebuie sa va marturisesc, spre rusinea mea, ca eu nu aveam cunostinta de faptul ca Viorel isi continua activitatea muzicala, iar Qpido Level este noul lui „pseudonim”.
La fel ca si Mihai (vezi articolul), Viorel colaboreaza de ceva timp cu baietii de la London32 si impreuna cu ei are deja 2 piese:

Qpido Level vs. London32 – La Ghalo

Qpido Level – The Pitzi Song

Viorel

Viorel isi inchide afacerea

Deschis în 2001, studioul de înregistrări al fostului component al formaţiei 3 Sud Est, Viorel Sipos, Win Production, îşi suspendă activitatea pentru următorii trei ani şi îşi închide punctul de lucru de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 38A.
Criza economică pare să-şi scoată colţii şi în ceea ce îi priveşte pe artiştii autohtoni, în vogă mulţi ani la rând. De această dată, cel afectat pare să fie unul dintre cei trei foşti componenţi ai trupei 3 Sud Est, Viorel, care, după nouă ani în care a avut deschis studioul său Win Production, a decis să suspende activitatea firmei.

Hotărârea nr. 1/2010, publicată în Monitorul Oficial al României, a fost luată pe 29 iulie a.c. de către Viorel Sipos, în calitate de asociat unic, şi vizează închiderea punctului de lucru mai sus menţionat şi suspendarea activităţii societăţii pe următorii trei ani, începând cu 1 august. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, decizia a fost luată la cererea şi pe răspunderea solicitantului, potrivit cererii de servicii nr.2023/29.07.2010.

Aşa cum arată ultimele date înregistrate la Registrul Comerţului în 2008, societatea a înregistrat în 2008 pierderi de 20.614 lei şi funcţionează, din 2004, cu un singur angajat.

Sursa: ziuaconstanta.ro
Autor: Claudia Candet

Pagina 1 din 212
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting