Tag Archives: Videoclip Vorbe care dor

3rei Sud Est

Exclusiv! Videoclip Vorbe care dor

Exclusiv pentru 3seFAN.net videoclipul piesei „Vorbe care dor”

Descarca

3rei Sud Est

3SE @ Happy Hour Lansare Clip Vorbe Care Dor

Asa cum spunea Monica in postul anterior, 3rei Sud Est au fost invitati in aceasta seara la emisiunea lui Maruta, Happy Hour.
Printre altele, am aflat:

  • motivul retragerii din competitia pentru Eurovision: o problema personala de-a lui Laurentiu.
  • varianta clipului prezentata in emisiune nu este cea finala.
  • in luna Mai, vor lansa o piesa noua.
  • pana in toamna, baietii planuiesc lansarea unui nou album.

read more »

3rei Sud Est

Videoclip „Vorbe care dor”

Clipul piesei „Vorbe care dor” a fost filmat zilele trecute, în studiourile Atlantis din capitala. In regia lui Dragos Buliga, cu care cei trei componenti ai trupei sint, deja, la a treia colaborare, videoclipul este unul de imagine, care prezinta multe… amintiri, camera in care sunt filmate cadrele fiind tapetata cu fotografii, cu 3SE, de-a lungul celor zece ani de cariera. De asemenea, in clip apar si trei fete superbe, Paula, Iulia si Raluca, care joaca rolurile iubitelor celor trei artisti.

La filmari, care au început chiar la 8 dimineata, a fost prezent si Iulian Moga, acesta avind o colaborare cu Dragos Buliga, cei doi fiind cei mai cautati regizori pentru clipuri. „Noul clip cred ca va avea un super succes, cred ca este cel mai bun videoclip din cariera noastra”, a declarat Viorel Sipos, unul dintre componentii grupului. Fanii 3SE vor avea ocazia sa vada clipul abia peste aprox trei saptamini.

Sursa: telegrafonline.ro Autor: Elena Toader

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting