Tag Archives: Titi Duta

3rei Sud Est

Inregistrare Duminica in familie

Inregistrarea emisiunii „Duminica in familie” – „3rei Sud Est, 10 Ani” din 25 Noiembrie 2007

Update: 15.11.2010: Din pacate Antena1 a sters acesta inregistrare.

Later Edit: Monica a realizat „un rezumat” al emisiunii …

[…] am sa va vorbesc de faptul ca 3reiSudEst si fanii au sarbatorit ieri (25 Noiembrie) la emisiunea Mihaelei Radulescu cei 10 ani de 3SE (împliniti deja pe 17 Septembrie). Au lansat si un Best Off tot cu DVD(care contine toate videoclipurile sub marca 3SudEst). Am vazut multe persoane dragalase la emisiune, fani 3SE cu care ma înteleg foarte bine. De amintit numele de Adelici/Adelut/Adela/Adelix, Babuina, Andreea, Laurentiu s.a.m.d.

  • Tatal lui Laurentiu Duta a cântat live. Se pare ca în primavara anului viitor va lansa un album.
  • Andreea Banica are o trupa în spate. Aceasta nu va mai face playback. Are voce buna(pe bune, chiar daca nu a dat pâna acum aceasta impresie), si-a schimbat si look-ul acela de *fuste-scurte–pantaloni-confundati-cu-chiloti–sutiene-în-loc-de-bluzite*, iar acum arata ca o femeie în toata firea.
  • Tibi Scobiola(îl stiti de la Eurovision) a cântat la sfârsitul emisiunii piesa Supergirl.
  • Elena are o piesa noua compusa de Laurentiu Duta. S-a scuzat pentru faptul ca nu a cântat live. Daca am înteles bine, a vrut sa lanseze doar videoclipul la emisiune. Oricum, ea ar fi printre ultimele persoane de care m-as îndoi ca nu are voce. Are un timbru vocal foarte placut si deja în Mandinga avea instrumenisti.
  • Mi-a placut faptul ca Viorel, Laurentiu si Mihai au fost îmbracati în alb. Albul simbolizeaza începutul… începutul a înca 10 ani si poate chiar mai mult.
  • Mi-a mai placut faptul ca s-au prostit(în sensul bun al cuvântului), dar au fost si seriosi atunci când era nevoie.

A fost o emisiune frumoasa, asa cum e deobicei, Mihaela are tot timpul un mesaj *subtil* de transmis si ma bucur ca nu o face pe “zâna”, ci e realista. Emisiunile cu 3 Sud Est sunt deobicei vesele, la fel cum a fost si cea de duminica.

Link: http://blog.dancingintherain.org/?p=70

Laurentiu

Laurentiu si Titi Duta la Happy Hour

In aceasta seara (24.10.2007) la ora 17:45, in emisiunea Happy Hour de pe Pro TV au fost invitati Laurentiu si tatal sau, Titi Duta.

3seFAN a reusit si a facut o inregistrare audio a emisiunii.

read more »

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting