Tag Archives: Mix Music Evolution

Laurentiu

Traseu Mix Music Evolution

Mix Music Evolution

S-a dat startul turneului Mix Music Evolution. Prima oprire a fost la Mamaia intre 29 aprilie si 1 mai, iar cea de-a doua oprire a fost la Calarasi intre 6 si 8 mai.

Urmatoarele concerte cu Laurentiu Duta sunt programate pentru:
20 mai 2011 – Medgidia
27 mai 2011 – Caracal
03 iunie 2011 – Alexandria
10 iunie 2011 – Slatina
17 iunie 2011 – Giurgiu
24 iunie 2011 – Fetesti

Update 08.06: Au aparut modificari in traseul Mix Music Evolution, dar din pacate nu stiu exact in ce zile va canta Laurentiu:
17, 18, 19 iunie – Roşiori de Vede – locaţia: Târgul Săptămânal
24, 25, 26 iunie – Giurgiu – Platoul din faţa Teatrului “Valah”
01, 02, 03 iulie – Feteşti – Stadionul Central – Parcul Mare

Sursa: Laurentiu Duta via M.L.V.

Laurentiu

Mix Music Evolution in peste 40 de orase

Cel mai mare turneu concertistic public organizat vreodata in Romania, Mix Music Evolution va demara in acesta primavara avandu-i ca directori pe Bogdan ”Bodo” Marin (Proconsul) si Marius Gavrila (Mix Music).

Din aprile si pana in noiembrie a.c., peste 40 de orase mari ale tarii (incepand cu Constanţa si continuand cu Botosani, Brasov, Bacau, Galasi, Iasi, Piatra Neamt, Bucuresti) vor fi gazde cate un weekend (de vineri pana duminica), pentru impresionanta logistica scenica desfasurata in campusurile Mix Music Evolution (centrele oraselor). De asemenea o importanta galerie de artisti si vedete, amintim: Laurentiu Duta, Proconsul, Dj Jungle, Andreea Balan, Gheorghe Gheorghiu, Catalin Maruta s.a.m.d. Turneul este realizat cu capital privat integral si reprezinta cea mai importanta serie consertistica ca numar de locatii si artisti ce a fost organizata vreodata in tara noastra.

Sursa: mixmusicevolution.ro

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting