Tag Archives: libertatea

Mihai

Libertatea: Mihai – Cred in revenirea 3SE

Doar amintirile au mai rămas din 3SE, una dintre cele mai cunoscute trupe româneşti de după revoluţie. La un an şi jumătate de la destrămarea trupei, Libertatea.ro a dialogat cu Mihai Budeanu, cel care mărturiseşte că pentru el pasiunea pentru muzică a rămas la fel de intensă şi pentru care o reunire cu Laurenţiu şi Viorel, nu ar fi imposibilă. La început de drum în cariera solo, artistul a lansat câteva melodii care urcă încet şi sigur în topurile muzicale româneşti.

Mihai, lumea nu a mai auzit multe lucruri despre tine în ultima vreme. Cu ce te mai ocupi?
Păi am preferat să fac o pauză după destrămarea trupei. Acum lucrez la un album solo şi plănuiesc să iasă prin toamnă. Cred că m-am adaptat destul de bine la cerinţele actuale, care sunt destul de exigente în ultimul timp. Radiourile au devenit foarte pretenţioase, iar muzica se schimbă.

Numele de scenă va fi Negrutzu sau Mihai Budeanu?
Am optat pentru numele meu din buletin. La Negrutzu era alt gen de muzică. Proiectul actual se numeşte Beat Music, exact ca studioul meu.
read more »

Laurentiu

Laurentiu Duta * Exclusiv pentru Libertatea.ro

Laurenţiu, cu ce te mai ocupi?
Sunt în studio. Lucrez la diverse idei. Am multe în cap, unele idei rămân în studio, altele se concretizează în piese. Produsul final este ceea ce se difuzază la radio. Am lansat pe radio un nou single „Freeman”. Sunt curios cum va fi primit de către fani. În plus, repet intens cu trupa mea şi concertăm în diverse locuri din ţară. Sunt fericit că am terminat lucrul la partea de proiecţie video a concertului. E ceva inedit pentru România.

read more »

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting