Tag Archives: interviu

Laurentiu

Laurentiu Duta * Exclusiv pentru Libertatea.ro

Laurenţiu, cu ce te mai ocupi?
Sunt în studio. Lucrez la diverse idei. Am multe în cap, unele idei rămân în studio, altele se concretizează în piese. Produsul final este ceea ce se difuzază la radio. Am lansat pe radio un nou single „Freeman”. Sunt curios cum va fi primit de către fani. În plus, repet intens cu trupa mea şi concertăm în diverse locuri din ţară. Sunt fericit că am terminat lucrul la partea de proiecţie video a concertului. E ceva inedit pentru România.

read more »

3rei Sud Est Laurentiu

Din toamna, 3 Sud Est va avea un band

Revista VIP a publicat un interviu cu Laurentiu Duta:

Ce proiecte muzicale pregatesti cu 3 Sud Est?
Pregatim un band, care ni se va alatura din septembrie, pana atunci mergem noi trei in concerte. Din punct de vedere vocal nu e nicio schimbare, noi cantam live de multi ani, dar am simtit nevoia sa crestem, sa aducem ceva nou, o sa fie cu totul altfel cand o sa avem si instrumentisti. Linia melodica va fi la fel, pastram stilul dance care ne-a consacrat, dar va fi diferita orchestratia.
Cantati in campanii electorale?
Da, ca toata lumea. Cantam pentru toate formatiunile politice, nu avem preferinte, cantam pentru toata lumea.
Ce artisti mai ai la studio?
Cam aceeasi: Andreea Banica, Elena Gheorghe, Tibi Scobiola, Anna Lesko impreuna cu asociatul meu, Gabi Huiban, de la studioul meu din Bucuresti. Am pastrat si studioul de la Constanta, dar am deschis de trei ani unul si in Bucuresti, impreuna cu Gabi Huiban.
Petrec destul de mult timp in capitala si e foarte greu sa ma impart intre concerte, familie si studio si sa fac naveta Bucuresti – Constanta.
Ai si alte afaceri?
Am restaurantul Serenada din Navodari, de care se ocupa parintii mei. Este investitia mea dar l-am daruit parintilor mei, eu nu am niciun profit de acolo, pur si simplu am vrut sa le ofer acest cadou.
Cum e viata de familie?
Ianula este femeia vietii mele, iar de cand a aparut si fetita, ma simt implinit complet.
read more »

3rei Sud Est

Am fost cavaleri care scriau poezii

Unul este cu capu-n nori, altul calculat si organizat, iar ultimul cu ideile. Împreuna sunt o echipa (muzicala) imbatabila. Cei trei muschetari din 3rei Sud Est ne-au dezvaluit ce-au fost în vietile anterioare si ce ar face cu o bagheta magica.

* Ce ati fost în vietile anterioare, daca acum v-ati pus asa bine pe cântat?
Laurentiu Duta: Cred ca am fost un om bun, care cânta la curtea regelui.
Viorel Sipos: Niste cavaleri romantici, care între doua razboaie compuneau poezii pentru domnite.
Mihai Budeanu: Bântuiam undeva prin Egiptul Antic, pe la curtea faraonilor.

read more »

Pagina 1 din 212
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting