Tag Archives: concerte

3rei Sud Est

Callatis 2008

3rei Sud Est – Callatis, 15 August 2008

read more »

3rei Sud Est

3SE @ Gala Romanian Top Hits 2008

Pe 3 August 2008, 3rei Sud Est au fost la Bacau, la Gala de decernare a premiilor Romanian Top Hits 2008, unde au primit trofeul pentru „10 ani de activitate”.

Cateva imagini:3rei Sud Est

3SE in deschiderea Music Palast

Celebra trupa dance romaneasca, 3 SUD EST LIVE va concerta live, in data de 12 iulie, la deschiderea noii discoteci romanesti, din incinta Music Palast, (Friedenheimer Brucke) din Munchen.

Potrivit forumului romanilor din Munchen, Noi in Munchen, citat de Romanian Global News, un nou loc de petrecere pentru toti romanii care doresc ceva aparte, un club cu cea mai noua technica de sunet si lumini, cu cea mai noua muzica si cu cei mai buni DJ: DJ Chipi si DJ Bubu, un club al zilei de maine cu atmosfera ca acasa ii asteapta pe toti romanii din Munchen dornici de distractie 100%.
In sfirsit, prietenii muzicii au prilejul sa se reintalneasca din nou in Munchen. In fiecare luna la discoteca romaneasca vor avea lor concerte live, cu cele mai bune trupe si artisti din Romania, bere, vin, fete frumoase si baieti de salon intro atmosfera de neuitat.

Sursa: RGN

Pagina 1 din 612...46...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting