Tag Archives: Best Of

3rei Sud Est

Best Of in Editie de lux

„3rei Sud Est” lanseaza, special pentru fanii sai, o editie limitata, de lux, a albumului „Best of”. Pe lînga hit-urile celei mai longevive trupe dance din România, discul va contine, ca bonus, si cel mai nou videoclip al grupului. Single-ul „Vorbe care dor” a stat în topul Nielsen timp de 16 saptamîni, fiind Number One timp de patru saptamîni. În regia lui Dragos Buliga, videoclipul „Vorbe care dor” a fost filmat in studiourile Atlantis din Bucuresti.

Piese precum „Amintirile”, „Clipe”, „Vreau sa te uit”, „De dorul tau”, „Cu capu-n nori”, „Alaturi de îngeri”, „Iubire”, „N-ai crezut în mine”, dar si multe alte hituri semnate de „3rei Sud Est” pot fi gasite pe acelasi material, „Best of 3SE – Editie de lux”, la pretul de 24,99 de lei.

Sursa: telegrafonline.ro Autor: Elena Toader

3rei Sud Est

A apărut Best Of-ul 3se

Zilele acestea a apărut pe piaţă Best Of-ul 3se. Preţul acestuia este de 25 de roni. Conţine un DVD cu 15 clipuri şi un cd cu 19 piese.
Cd-ul conţine următoarele piese : Vorbe care dor, Ai plecat, 3se, Amintirile, Te plac, Vreau să te uit, De ziua ta, Te aştept să vii, Te voi pierde, Când soarele răsare, De dorul tău, La capăt de drum, Clipe, Poveste de dragoste, Se aşterne toamna, Cu capu’n nori, Alături de îngeri, Iubire, N-ai crezut în mine.
DVD-ul conţine următoarele videoclipuri : Amintirile, Te plac, Vreau să te uit, Te aştept să vii, Te voi pierde, Când soarele răsare, N-ai avut curaj, De dorul tău, Clipe, Poveste de dragoste, Se aşterne toamna, Cu capu’n nori, Alături de îngeri, Iubire, N-ai crezut în mine.
E posibil ca videoclipul piesei ”Vorbe care dor” să apară până la Crăciun.

3rei Sud Est

Despre Best Of

Dupa spusele baietilor din emisiunea de la radio (KissFM) , albumul ar trebui sa se gaseasca pe piata incepand cu aceasta saptamana. Insa DVD-ul nu va contine si clipul piesei „Vorbe care dor”. Acesta e posibil sa apara dupa Anul Nou.

Chiar daca noi credeam ca vor fi mai multe piese noi pe album, se pare ca doar „Vorbe care dor” reprezinta „noul”.

Albumul va fi reeditat, cand va fi inclus si noul clip si imagini inedite din turnee.

Sursa: Marius Mates

Pagina 1 din 412...4...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting