Tag Archives: Bentu de Soli

Laurentiu

Videoclip Bentu de Soli – Pearls of Summer

Laurentiu

Laurentiu Duta revine in muzica

Dupa o pauza de aproape doi ani, in care s-a dedicat mai mult colaborarilor cu alti artisti, Laurentiu Duta revine solo in muzica.
Artistul pregateste o piesa noua pe care o va lansa in aceasta primavara si un videoclip pe masura.
Membru fondator al trupei 3SE, Laurentiu Duta revine pe piata muzicii din Romania in aceasta primavara cu un proiect solo. „In ultimul timp, m-am dedicat mai mult colaborarii cu alti artisti, insa in aprilie voi lansa un nou proiect ce imi poarta numele”, a declarat, pentru „Ring”, Laurentiu. Pana atunci, cantaretul se ocupa de promovarea piesei compuse pentru Elena Gheorghe si DJ Dony – „Hot Girls”. „Am postat cantecul pe Youtube si a prins foarte bine, feedback-ul e pozitiv. Cred ca va avea mare succes in aceasta vara. Dupa ce va fi licentiat aici, il voi promova si in afara. Vom face si un videoclip, inca nu stim exact cand”, a mai spus Laurentiu. Pe langa colaborarile pe care le are in Romania, artistul va lansa in curand o noua melodie ce va purta semnatura „Bentu de Soli”, proiect pe care il desfasoara impreuna cu producatorul german Caba Krool.
Nu mai vrea copii… deocamdata

Chiar daca este absolut innebunit dupa fetita lui, Lorena, Laurentiu nu intentioneaza sa ii daruiasca acesteia inca un fratior sau o surioara. „Lorena se face pe zi ce trece tot mai frumoasa. Sunt mandru de ea. Cu fratiorii va trebui sa mai astepte un pic. Toate la timpul lor”, a declarat pentru „Ring” artistul.

Autor articol: Cristina Andrei
Sursa: ziarulring.com

Articol trimis de: Silviu

Laurentiu

Bentu de Soli – Pearls Of Summer

Bentu de Soli este noul proiect Laurentiu Duta. Chiar ieri, la Radio 21, Laurentiu si-a lansat piesa Pearls of summer.

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting