Tag Archives: 3se

3rei Sud Est Laurentiu

Laurentiu @ ProFM: „Am reface 3SE pentru fani sau un turneu mare”

Pe 22 noiembrie, Laurentiu a avut o interventie in cadrul matinalului Alarma ProFM, unde a declarat ca ar reuni trupa doar pentru fani, sau in cadrul unui turneu foarte mare.

„Din pacate nu am ramas buni prieteni, desi mi-as fi dorit foarte tare lucru acesta”. L.D.

Trupa 3SE ar putea fi reunita

„Niciodata nu poti sa stii, dar deocamdata eu nu am de gand si cred ca nici ei. Poate ca am face lucru acesta din doua motive: poate vreodata un spectacol pentru toti fanii sau in cadrul unui turneu foarte bine organizat si foarte mare, din care toata lumea ar avea de castigat”. L.D.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Sursa: ProFM
Articol trimis de: Silviu

Laurentiu

3SE e „over” definitiv si irevocabil

Intr-o interventie telefonica la ProFM, Laurentiu Duta, fostul membru 3 Sud-Est a declarat ca sunt sanse minine, aproape inexistente, ca trupa sa se reuneasca.

„N-am facut tam-tam in presa atunci cand am decis sa ne despartim, dar intre noi existau tensiuni foarte mari. Eu imi doream sa cantam cu o trupa in spate, pe cand Mihai si Viorel vroiau sa continuam in formula de 3”, a declarat solistul. Laurentiu i-a mai martusit DJ-ului ProFM Marius Onuc ca relatiile dintre el si ceilalti doi membri ai trupei s-au racit destul de tare dupa ruptura. „Nu suntem certati, dar nu mai suntem nici prieteni. Ne salutam atunci cand ne vedem si ne mai trimitem mesaje de sarbatori”, a mai declarat el.

Laurentiu Duta a mai vorbit despre noul lui proiect, „Pearls of Summer” si a marturisit ca nu va renunta niciodata la muzica: „Traiesc din muzica si prin muzica!”.

Sursa: muzicabuna.ro

Mihai

Libertatea: Mihai – Cred in revenirea 3SE

Doar amintirile au mai rămas din 3SE, una dintre cele mai cunoscute trupe româneşti de după revoluţie. La un an şi jumătate de la destrămarea trupei, Libertatea.ro a dialogat cu Mihai Budeanu, cel care mărturiseşte că pentru el pasiunea pentru muzică a rămas la fel de intensă şi pentru care o reunire cu Laurenţiu şi Viorel, nu ar fi imposibilă. La început de drum în cariera solo, artistul a lansat câteva melodii care urcă încet şi sigur în topurile muzicale româneşti.

Mihai, lumea nu a mai auzit multe lucruri despre tine în ultima vreme. Cu ce te mai ocupi?
Păi am preferat să fac o pauză după destrămarea trupei. Acum lucrez la un album solo şi plănuiesc să iasă prin toamnă. Cred că m-am adaptat destul de bine la cerinţele actuale, care sunt destul de exigente în ultimul timp. Radiourile au devenit foarte pretenţioase, iar muzica se schimbă.

Numele de scenă va fi Negrutzu sau Mihai Budeanu?
Am optat pentru numele meu din buletin. La Negrutzu era alt gen de muzică. Proiectul actual se numeşte Beat Music, exact ca studioul meu.
read more »

Pagina 1 din 512...4...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting