Monthly Archives: martie 2011

3rei Sud Est 3seFAN Laurentiu Mihai Viorel

Twitter si Facebook

Ca sa primesti cat mai repede ultimele noutati despre Mihai, Laurentiu si Viorel, am creeat pentru tine conturi pe cele mai importante retele de socializare: Twitter si Facebook.
Adresele acestor conturi sunt:

http://twitter.com/3reisudest
http://www.facebook.com/3reisudest

Vreau sa te invit sa ni te alaturi pe Facebook la discutii: poti deschide subiecte noi si sa socializezi cu ceilalti fani.
La momentul acestui articol, pe Facebook s-au strans 25 de fani, iar pe Twitter avem 1472 de abonati.
Ne adunam si pe Facebook macar jumatate din cati sunt acum pe Twitter?

Mihai

Mihai Budeanu – Love is life Neatza cu Razvan si Dani

Mihai Budeanu a venit la Neatza şi a prezentat noua sa melodie, ”Love is life”.

Laurentiu

Mix Music Evolution in peste 40 de orase

Cel mai mare turneu concertistic public organizat vreodata in Romania, Mix Music Evolution va demara in acesta primavara avandu-i ca directori pe Bogdan ”Bodo” Marin (Proconsul) si Marius Gavrila (Mix Music).

Din aprile si pana in noiembrie a.c., peste 40 de orase mari ale tarii (incepand cu Constanţa si continuand cu Botosani, Brasov, Bacau, Galasi, Iasi, Piatra Neamt, Bucuresti) vor fi gazde cate un weekend (de vineri pana duminica), pentru impresionanta logistica scenica desfasurata in campusurile Mix Music Evolution (centrele oraselor). De asemenea o importanta galerie de artisti si vedete, amintim: Laurentiu Duta, Proconsul, Dj Jungle, Andreea Balan, Gheorghe Gheorghiu, Catalin Maruta s.a.m.d. Turneul este realizat cu capital privat integral si reprezinta cea mai importanta serie consertistica ca numar de locatii si artisti ce a fost organizata vreodata in tara noastra.

Sursa: mixmusicevolution.ro

Pagina 1 din 212
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting