Monthly Archives: iulie 2010

Mihai

Libertatea: Mihai se lanseaza in Moldova, Rusia si tarile CSI

Fostul membru al trupei 3rei Sud Est va lansa proiectul Beat Music în Republica Moldova, după ce a semnat un contract de colaborare cu Sens Music, informează bestmusic.ro.

Astfel, Don`t Cry, primul single promovat de Mihai, va fi difuzat pe aproximativ 40 de posturi de radio si va fi licenţiat pe teritoriul Moldovei, al Rusiei şi în tările CSI.

„Sunt încântat că am reuşit o asemenea performanţă”, a spus Mihai.

Sursa: Libertatea.ro

Mihai

Mihai la Neatza cu Razvan si Dani

Laurentiu

3SE e „over” definitiv si irevocabil

Intr-o interventie telefonica la ProFM, Laurentiu Duta, fostul membru 3 Sud-Est a declarat ca sunt sanse minine, aproape inexistente, ca trupa sa se reuneasca.

„N-am facut tam-tam in presa atunci cand am decis sa ne despartim, dar intre noi existau tensiuni foarte mari. Eu imi doream sa cantam cu o trupa in spate, pe cand Mihai si Viorel vroiau sa continuam in formula de 3”, a declarat solistul. Laurentiu i-a mai martusit DJ-ului ProFM Marius Onuc ca relatiile dintre el si ceilalti doi membri ai trupei s-au racit destul de tare dupa ruptura. „Nu suntem certati, dar nu mai suntem nici prieteni. Ne salutam atunci cand ne vedem si ne mai trimitem mesaje de sarbatori”, a mai declarat el.

Laurentiu Duta a mai vorbit despre noul lui proiect, „Pearls of Summer” si a marturisit ca nu va renunta niciodata la muzica: „Traiesc din muzica si prin muzica!”.

Sursa: muzicabuna.ro

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting