Monthly Archives: martie 2010

Viorel

Confidential: Viorel calca pe urmele lui Laurentiu

Chiar daca, initial, fostul membru 3 SudEst, Viorel Sipos, a declarat ca renunta pentru totdeauna la muzica, se pare ca el a revenit la sentimente mai bune. Exemplul colegului Laurentiu Duta l-a ambitionat pe Viorel, care s-a hotarat sa revina in muzica cu forte proaspete si cu un nou proiect solo. Desi a intrat timid in lumea afacerilor, Viorel se lauda acum ca, in ciuda crizei, restaurantul pe care il are in Constanta ii aduce profituri considerabile. De aceea, a decis ca o parte din bani sa ii investeasca in vechea sa pasiune, muzica. Viorel ne-a dezvaluit in premiera ca a inregistrat deja o piesa, impreuna cu trupa London 32, pe care o va lansa saptamana viitoare. Din proiect mai face parte si o tanara descoperire a artistului, despre care nu a vrut sa dezvaluie prea multe, pentru a pastra surpriza.

Sursa: Confidential

Laurentiu

Nominalizari: Premiile muzicale Radio Romania Actualitati 2010

Afis RRA 2010
Duminica, 14 martie, ora 19.00, la Sala Radio, va avea loc cea de a VIII-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati.
In acest an Laurentiu Duta este nominalizat la:

  • CEL MAI BUN INTERPRET: Mihai Traistariu, Tony Tomas, St. Banica, Ovidiu Komornyk, Laurentiu Duta.
  • CEL MAI BUN CANTEC POP: “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine” (Adrian Cristescu/Andra), “La tine” (Sandy Deac/Tony Tomas), “Change” (George Hora/ Puya feat. Kamelia & George Hora), “Ochii tai” (Paula Seling), “Calling U”(Tabasco feat. Ovi), “The Balkan Girls” (Laurentiu Duta/ Elena Gheorghe).
  • CEL MAI BUN COMPOZITOR: Laurentiu Duta, Tom Boxer, George Hora, Play & Win, Adrian Cristescu

Sursa: romania-actualitati.ro

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting