VIP: M-am maturizat suficient ca sa pot cinta singur

De ce scoate Laurentiu Duta un album solo?
Pentru ca m-am maturizat suficient de mult incit sa pot sa cint de unul singur. Asta in primul rind. In al doilea rind, intotdeauna mi-am dorit sa am un „band”, sa cint cu instrumentistii mei si iata ca acum s-a realizat. Sint ca un vapor care pleaca in larg…
Ce se va intimpla cu Mihai si cu Viorel? Ai discutat cu ei?
Da, le-am spus din luna august. Mihai m-a inteles perfect, pentru ca si el a avut un proiect solo la un moment dat. Poate ca o sa-si faca si el un album solo. Eu sint dispus sa-l ajut la partea de compozitie. Cit il priveste pe Viorel, sigur o sa faca si el ceva in paralel cu trupa. Poate o sa continue in televiziune.
Cand ati aniversat zece ani de existenta, stiati ca visul se va risipi curind?
Intre timp am implinit 11 ani. Ce sa zic?… O sa fie foarte greu sa-mi impart timpul intre cele doua proiecte. O sa incerc, dar timpul va decide.

Te-ai sfatuit cu cineva inainte sa iei aceasta decizie?
Nu. A fost o decizie de moment, pe care am luat-o in luna august, desi m-am mai gindit la asta si acum doi-trei ani. Atunci n-am luat-o in serios.
Dar in ce context? De obicei, astfel de decizii se iau pe un fundal nefavorabil: neintelegeri, certuri…
E prea devreme sa discutam despre acest context. Deocamdata, bucurati-va de piesa si de videoclip. Formatia
3 Sud-Est inca exista.
Mai cintati impreuna in concerte?
Sigur ca da. Cint si cu 3 Sud-Est, si singur.
Este vorba despre contractele pe care le-ati semnat in avans, inainte sa se afle ca ai un proiect solo?
Nu, este vorba de concerte stabilite recent.
Cum reactioneaza spectatorii?
Nu toata lumea a aflat ca eu cint si solo, iar cei care ma vad singur in concert stiu ca mai cint si doua piese de la 3 Sud-Est. Oamenii sint supermultumiti pentru ca este altceva, alt gen de spectacol, piesele sint altfel instrumentate. Dar nu vad nicio problema in asta. Si Smiley cinta solo, iar in concertele lui interpreteaza si melodii ale formatiei Simplu. Si Michael Jackson cinta piese de la Jackson’s five…
Te intrebam pentru ca baietii de la fosta trupa Vama Veche sint in proces acum…
Toti avem dreptul sa cintam melodiile 3 Sud-Est. Se cere acordul numai daca acele piese se vor imprima pe un suport, pe un CD, destinat vinzarii.
In concerte putem sa interpretam orice piesa, a oricarui cintaret de pe planeta asta.

Sursa: RevistaVIP.net. Autor: Anca Lapusneanu

4 Comments

 • Silviu
  17.11.2008 - 20:39 | Permalink

  Sincer sa fiu eu inca sunt confuz in situatia data. E foarte greu pentru Laur sa se imparta intre cele 2 proiecte, sper sa nu abandoneze 3se-ul. Vreau ca baietii sa intre iar in studio si sa inceapa lucrul pentru un material nou marca 3se. Poate in primavara trupa va lansa un single nou.

 • silvian
  18.11.2008 - 18:49 | Permalink

  esti tare laureee tine-o tot asa,visator este super piesa ,sper sa mai urmeze alte clipuri ale pieselor tale solo
  da r uj neglija 3se,ar fii o bomba negativa pe piata muzikala de la noi….te ast la targoviste imi este dor de 3se,;):*

 • ANDREEA
  27.11.2008 - 23:17 | Permalink

  Laurentiu este tipul de persoana pentru care eu am o slabiciune . Imi place enorm vocea lui,imi plac piesele pe care le compune, dar in aceeasi masura iubesc si 3SudEst, formatia cu care am crescut, si sper sa nu se desparta niciodata …

 • Andra
  02.12.2008 - 21:07 | Permalink

  Sall … vreti sa facem „REVOLUTIE” PT 3REI SUD EST ! Macar un ultim turneu … un ultim concert sa obtinem de la ei … e prea urat sa vorbim de 3se la trecut ( cu toate k ei au fost , sunt sh vor ramane sufletele noastre , ale fanilor ) ! Cine de aici poate sa ia legatura cu adevarat cu makr unul din baieti k sa fie in constanta intr`o zi si sa se adune toti fanii kre pot veni si sa le facem noi un concert 🙁 sa le fredonam noi toate melodiile … sa vada k pt noi 3se nu a fost doar o trupa … a fost un model in viata … a fost un exemplu de urmat … A FOST ! De ce sa vorbim asa ?!? de ce ne obliga sa vorbim la trecut ?!? Puteau macar sa anunte inainte .. nu asa brusc ! de ce sa ne intrebam intre noi dak e adevarat timp de o luna de zile knd puteau ei sa anunte de cand s`au gandit la o posibila despatire k sa fim sh noi pregatiti 🙁 Nu am putea sa ii obligam sa fie o trupa in continuare dar makr un ultim concert pe kre sa il organizam noi .. fanii ! sa ii chemam pe ei k spectatori la ultimul lor concert ! sa le facem o surpriza … sa inventam un interviu sau orice altcv … ce spuneti ?!?!?! REUSIM ? SE POATE ? ORGANIZAM CONCERTUL NOSTRU PT 3REI SUD EST ? SA VADA K NU O SA II UITAM ? Yo am 15 ani si am crescut cu 3se 🙁 HAIDETI SA INCERCAM IMPREUNA !!!

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

   

  Gazduire asigurata de XHD Web Hosting