Monthly Archives: noiembrie 2008

3rei Sud Est Laurentiu Mihai Viorel

S-a terminat!

Laurentiu Duta a declarat oficial ca proiectul 3rei Sud Est a luat sfarsit.

Inca de acum 1 an, Laurentiu vedea viitorul trupei cu band insa nu s-a putut. La ultimul concert sustinut pe 28 noiembrie, Viorel a anuntat pe scena vestea pe neasteptate si din aceasta cauza s-a spulberat si ideea de a face un ultim concert anuntat, macar din respect pentru toti cei care au crezut 11 ani in trupa.Laurentiu a afirmat ca nu a vrut sa intervina despartirea, el propunand colegilor sai, Mihai si Viorel, sa faca mai de graba o pauza, sa inghete 3rei Sud Est, nu sa se termine totul.. dar din pacate nu s-a putut.

Laurentiu nu vrea ca relatiile dintre ei sa fie reci, sa nu-si vorbeasca pe unde se intalnesc, pentru ca totusi au fost impreuna 11 Ani oficial si cam 16 Ani neoficial.

Vor ramane prieteni in continuare…

M.L.V.

„Nu o sa ne mai aduca nimeni impreuna. Fiecare e pe drumul lui si le doresc succes!”

Laurentiu Duta

Mihai

Cool! Mihai va fi din nou tatic

In luna februarie, anul viitor, Negrutzu va deveni tatic pentru a doua oara. De aceasta data, se va putea mandri cu un baietel!
Băieţii de la 3rei Sud Est au lăsat-o mai uşor cu muzica şi s-au pus serios pe făcut copii.
Mihai Budeanu (34 de ani), alintat Negruţu, va deveni tată pentru a doua oară în februarie anul viitor, când soţia lui, Emma, acum gravidă în şapte luni, îi va dărui un băieţel.

Cei doi mai au împreună o fetiţă, pe nume Sara, care s-a născut la începutul anului 2006. Juniorul lui Mihai va fi al treilea “bebeluş 3rei Sud Est”, după Sara şi după fetiţa lui Laurenţiu Duţă, Lorena, născută anul trecut, în august.

Sursa: libertatea.ro Autor: Florian Gheorghe

Laurentiu

Laurentiu la „Rai da Buni”

Pagina 1 din 412...4...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting