Primul album solo din cariera

Laurenţiu Duţă poate fi mîndru atît de cariera sa muzicală, cît şi de familia pe care şi-a întemeiat-o, artistul, căsătorit de doi ani, avînd o fetiţă în vîrstă de un an. Despre planurile sale muzicale, dar şi despre cum se împacă rolul de tătic cu cel de artist, Laurenţiu Duţă a vorbit într-un interviu acordat, în exclusivitate, cotidianului „Telegraf”.

Reporter: Ce planuri are trupa „3rei Sud Est”?

Laurenţiu Duţă: Din păcate, trupa nu are niciun plan în viitorul apropiat, pentru că eu pregătesc un album solo, primul din cariera mea, pe care îl voi lansa pe piaţa muzicală în luna decembrie. Pînă va ieşi albumul pe piaţă voi lansa primul single în luna octombrie. Eu voi semna atît muzica cît şi textul pieselor de pe viitorul album.

Rep: Ai colaborat cu alţi artişti la viitorul material discografic?

L.D: Deocamdată nu m-am gîndit la alte colaborări decît cele cu băieţii de la studio.

Rep: Cum se împacă viaţa de artist cu cea de… tătic?

L.D: Am timp atît de muzică cît şi de fetiţa mea şi chiar îmi place foarte mult, am o fetiţă superbă! Sînt foarte încîntat de fetiţă, iar toată lumea îmi spune că seamană cu mine şi mă bucur.

Rep: Îţi mai doreşti un copil?

L.D: Da, visul oricărui barbat este să aibă un băiat şi acest lucru mi-l doresc şi eu. Mi-aş dori şi un băiat, dar rămîne de văzut ce va fi, cel mai important este să fie sănătos.

Rep: Ai un mesaj pentru fanii constănţeni?

L.D: Îi iubim şi le mulţumim celor care au fost şi sînt alături de noi de atît de mult timp!

Sursa: telegrafonline.ro

3 Comments

 • janika3se
  06.10.2008 - 21:35 | Permalink

  Poi eu va zic ca va avea succes si albumul acesta…100%va zic eu….daca Laur e mai tare dacat moga atunci 100% :)…bavo Laur..itzi doresc succes…ai grija de tine laur:)…

 • Evelynne
  07.10.2008 - 18:55 | Permalink

  Avand in vedere faptul ca Laur e compozitorul meu preferat nici nu concep sa nu aiba succes caci el este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului si pune suflet in ceea ce face, lucru care se si reflecta in rezultatele obtinute de-a lungul carierei atat ca si cantaret, cat si ca cel mai bun compozitor roman… asadar mult succes!!!

 • Alex Popa Resita
  21.10.2008 - 19:32 | Permalink

  Am primit un sample, e super fain. O sa aiba sigur succes. Si astept albumul solo al lui Laur Duta si viitorul album 3SE.

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

   

  Gazduire asigurata de XHD Web Hosting