Monthly Archives: septembrie 2008

3rei Sud Est

11 ani de 3 Sud Est

Azi e 17 Septembrie. Mulţi o să vă întrebaţi „Şi ce? Mâine va fi 18 Septembrie! Mare lucru!”. Ei bine, chiar este MARE lucru, pentru că cea mai bună şi respectată trupă dance din România a făcut 11 ani de carieră.

Puţini au reuşit să se menţină atât de mult şi să crească din punct de vedere muzical. Iar Laurenţiu, Viorel şi Mihai nu se opresc aici. Într-un interviu acordat Revistei Vip, Laurenţiu Duţă a vorbit despre planurile de viitor al trupei 3SudEst şi zicea faptul că vor avea un band din luna aceasta. Ştiţi ce înseamnă asta? 100% live! Până acum cântau live pe negativ, dar acum vor avea instrumentişti. Vă mai aduceţi aminte de turneul anti-drog şi ce bine sunau piesele 3SE cu un band?

La emisiunea Duminica în familie, tot Laurenţiu zicea că în octombrie vor lansa un nou single. Abia aşteptăm!

Şi să nu o mai lungesc cu vorba: La Mulţi Ani 3 Sud Est!

Later edit: Coolmea distractiei
read more »

Laurentiu

Primul album solo din cariera

Laurenţiu Duţă poate fi mîndru atît de cariera sa muzicală, cît şi de familia pe care şi-a întemeiat-o, artistul, căsătorit de doi ani, avînd o fetiţă în vîrstă de un an. Despre planurile sale muzicale, dar şi despre cum se împacă rolul de tătic cu cel de artist, Laurenţiu Duţă a vorbit într-un interviu acordat, în exclusivitate, cotidianului „Telegraf”.

Reporter: Ce planuri are trupa „3rei Sud Est”?

Laurenţiu Duţă: Din păcate, trupa nu are niciun plan în viitorul apropiat, pentru că eu pregătesc un album solo, primul din cariera mea, pe care îl voi lansa pe piaţa muzicală în luna decembrie. Pînă va ieşi albumul pe piaţă voi lansa primul single în luna octombrie. Eu voi semna atît muzica cît şi textul pieselor de pe viitorul album.

Rep: Ai colaborat cu alţi artişti la viitorul material discografic?

L.D: Deocamdată nu m-am gîndit la alte colaborări decît cele cu băieţii de la studio.

Rep: Cum se împacă viaţa de artist cu cea de… tătic?

L.D: Am timp atît de muzică cît şi de fetiţa mea şi chiar îmi place foarte mult, am o fetiţă superbă! Sînt foarte încîntat de fetiţă, iar toată lumea îmi spune că seamană cu mine şi mă bucur.

Rep: Îţi mai doreşti un copil?

L.D: Da, visul oricărui barbat este să aibă un băiat şi acest lucru mi-l doresc şi eu. Mi-aş dori şi un băiat, dar rămîne de văzut ce va fi, cel mai important este să fie sănătos.

Rep: Ai un mesaj pentru fanii constănţeni?

L.D: Îi iubim şi le mulţumim celor care au fost şi sînt alături de noi de atît de mult timp!

Sursa: telegrafonline.ro

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting