Monthly Archives: august 2008

Laurentiu

Top 11 cei mai sexy barbati

Site-ul postului de televiziune „U” a publicat un top al celor mai sexy 11 barbati. Laurentiu Duta este plasat din pacate abia pe locul 11, fiind dezavantajat de faptul ca este „casatorit si tata totodata”.

Laurentiu Duta: Viata personala a baietilor de la 3 Sud Est a reprezentat, timp de multi ani, un subiect tabu, pe care au vrut sa-l tina departe atat de ochii presei, cat si de ochii publicului. Fiind casatorit si tata totodata, noi il clasam pe Laurentiu pe ultimul loc in topul nostru.

Sursa: U-Online

3rei Sud Est

Romanian Top Hits 2008

In aceasta seara, pe TVR 2, s-a difuzat Gala Romanian Top Hits 2008. Ca de obicei, eu iar am uitat de emisiune si nu am apucat sa inregistrez decat 2 minute. Daca a reusit cineva sa inregistreze toata prestatia baietilor si vrea sa faca o fapta buna, sa dea un semn..

Laurentiu

Tatic pentru a doua oara


Zilele următoare, mai exact pe 21 august, Laurenţiu Duţă va aniversa ziua de naştere a fetiţei lui Lorena ce va împlini un an. Pentru că timpul nu îi permite în această perioadă să acorde mai mult timp familiei sale, el a ales ca în luna septembrie să petreacă în această formulă prima lor vacanţă împreună într-o staţiune montană din ţara noastră. Potrivit unor surse apropiate, liderul trupei 3SE îşi doreşte să devină pentru a doua oară tătic, de această dată, dacă Dumnezeu va vrea al unui băieţel pentru a avea o pereche. „Am o fetiţă, acum vreau un băiat, însă rămâne de văzut ce va ieşi. Important e să fie sănă- tos”, susţine cântăreţul care în această perioadă îşi pregă teşte şi lansarea solo.

Duţă se lansează fără 3SE

Deşi nu se vehiculează nicio ruptură între băieţii de la 3SE, Laurenţiu Duţă lucrează deja la primul lui album solo. Chiar în toamna acestui an va apărea pe piaţă un single iar apoi lansarea oficială a albumului cel mai târziu în iarna acestui an. „Vreau să fie unul dintre cele mai mari evenimente de până acum. Voi continua şi alături de 3SE şi împreună cu băieţii vom scoate pe piaţă un nou album în primăvara anului viitor”, a declarat Laurenţiu Duţă.

Sursa: atac-online.ro

Pagina 1 din 312...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting