Monthly Archives: iulie 2008

3rei Sud Est

3SE in deschiderea Music Palast

Celebra trupa dance romaneasca, 3 SUD EST LIVE va concerta live, in data de 12 iulie, la deschiderea noii discoteci romanesti, din incinta Music Palast, (Friedenheimer Brucke) din Munchen.

Potrivit forumului romanilor din Munchen, Noi in Munchen, citat de Romanian Global News, un nou loc de petrecere pentru toti romanii care doresc ceva aparte, un club cu cea mai noua technica de sunet si lumini, cu cea mai noua muzica si cu cei mai buni DJ: DJ Chipi si DJ Bubu, un club al zilei de maine cu atmosfera ca acasa ii asteapta pe toti romanii din Munchen dornici de distractie 100%.
In sfirsit, prietenii muzicii au prilejul sa se reintalneasca din nou in Munchen. In fiecare luna la discoteca romaneasca vor avea lor concerte live, cu cele mai bune trupe si artisti din Romania, bere, vin, fete frumoase si baieti de salon intro atmosfera de neuitat.

Sursa: RGN

Laurentiu

Laurentiu Duta lanseaza album solo

Laurentiu Duta va lansa un proiect solo. Cum e de asteptat probabil presa va interpreta proiectul solo al artistului ca pe o incercare de a parasi trupa 3se cum s-a spus si cand Mihai Budeanu a lansat un album solo.
Laurentiu Duta are in prezent 3 piese iar primul single va aparea undeva in toamna. Stilul abordat va fi pop/rnb.
Urmatorul material 3se va aparea dupa ce acesta isi va lansa materialul.

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting