Monthly Archives: mai 2008

3rei Sud Est Laurentiu

Din toamna, 3 Sud Est va avea un band

Revista VIP a publicat un interviu cu Laurentiu Duta:

Ce proiecte muzicale pregatesti cu 3 Sud Est?
Pregatim un band, care ni se va alatura din septembrie, pana atunci mergem noi trei in concerte. Din punct de vedere vocal nu e nicio schimbare, noi cantam live de multi ani, dar am simtit nevoia sa crestem, sa aducem ceva nou, o sa fie cu totul altfel cand o sa avem si instrumentisti. Linia melodica va fi la fel, pastram stilul dance care ne-a consacrat, dar va fi diferita orchestratia.
Cantati in campanii electorale?
Da, ca toata lumea. Cantam pentru toate formatiunile politice, nu avem preferinte, cantam pentru toata lumea.
Ce artisti mai ai la studio?
Cam aceeasi: Andreea Banica, Elena Gheorghe, Tibi Scobiola, Anna Lesko impreuna cu asociatul meu, Gabi Huiban, de la studioul meu din Bucuresti. Am pastrat si studioul de la Constanta, dar am deschis de trei ani unul si in Bucuresti, impreuna cu Gabi Huiban.
Petrec destul de mult timp in capitala si e foarte greu sa ma impart intre concerte, familie si studio si sa fac naveta Bucuresti – Constanta.
Ai si alte afaceri?
Am restaurantul Serenada din Navodari, de care se ocupa parintii mei. Este investitia mea dar l-am daruit parintilor mei, eu nu am niciun profit de acolo, pur si simplu am vrut sa le ofer acest cadou.
Cum e viata de familie?
Ianula este femeia vietii mele, iar de cand a aparut si fetita, ma simt implinit complet.
read more »

3rei Sud Est

Duet intre Laurentiu Duta si Andreea Balan?

O formatie din Constanta isi promoveaza melodia folosindu-se de numele celor doi cintareti.
CONTRAFACUT. Internetul a devenit patria pirateriei, iar unii artisti s-au gindit sa profite de acest lucru ca sa-si faca reclama.
O formatie din Constanta, afla­ta la inceputurile carierei muzicale, pe nume Reverse, a inregistat melodia „Mai stai” in studioul lui Viorel de la formatia 3rei Sud-Est. Pina aici nimic neobisnuit, problema e ca, ulterior, acestia au creat un fals, redenumind melodia Andreea Balan feat. Lau­ren­tiu Duta. Este adevarat ca vocile seamana foarte mult, insa melodia a ajuns si la Laurentiu Duta, care si-a dat seama imediat cine sint protagonistii ce s-au folosit de numele lui ca sa cistige astfel cit mai multi admiratori. „Stiu despre cine este vorba, m-a sunat lumea sa ma intrebe daca am cintat cu Andreea Balan. Dar sint niste tineri care au inregistrat melodia la colegul meu Viorel, la studio. Uite asa isi fac si ei reclama!“, ne-a declarat Lau­ren­tiu Duta.

Fiicei lui Laurentiu Duta i-a iesit primul dintisor de ziua taticului

Pe data de 4 mai, Lau­­rentiu Duta a im­plinit virsta de 32 de ani. Ar­tis­tul nu a putut sa si-o ser­beze atunci, fiind ple­cat pentru un con­cert, dar chiar si asa, a primit cel mai frumos cadou pe care si-l putea ima­gina. Sotia lui, Ia­nu­la, l-a anuntat la te­lefon ca fiicei lor i-a dat pri­mul dintisor.

Sursa: RevistaVip.net Autor: Anca Lapusneanu

Noi am scris un articol pe tema asta in urma cu ceva timp, dar vad ca multa lume inca mai cauta pe „Google” piesa ..

Gasiti mai multe astfel de piese aici si aici

Laurentiu

Laurentiu Duta – Cifre

Laurentiu Duta – Cifre

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting