Monthly Archives: februarie 2008

3rei Sud Est

3SE Number One in topul Nielsen

In saptamana 18-24 februarie, 3 Sud Est a fost din nou Number One in topul Nielsen cu singleul „Vorbe care dor”, de pe albumul „Best Of”. Trupa si-a facut din nou remarcata prezenta in heavy rotation la majoritatea posturilor de radio si televiziune.

Clasamentul Nielsen este realizat pe baza difuzarilor la statiile radio si tv muzicale. “Vorbe care dor” (3 Sud Est, o compozitie Laurentiu Duta) si “Angels” (Morandi, compozitia lui Marius Moga) s-au “duelat” pentru ocuparea locului intai in Nielsen ultimele saptamini. Dupa inceperea difuzarii videoclipului “Vorbe care dor” piesa 3 Sud Est a strans 37.527 de puncte (in comparatie cu 29.593 puncte stranse de Morandi), fiind difuzata de 10 statii din 13, vreme de 15 saptamani si astfel a invins la numar de puncte piesa “Angels” care a fost difuzata de 9 statii din 13 si a petrecut in top 12 saptamani.

Laurentiu, Mihai si Viorel se pregatesc pentru lansarea editiei de lux a albumului “Best Of 3SE”, pe care va fi inclus si cel mai recent videoclip. In regia lui Dragos Buliga, acesta a fost filmat in studiourile Atlantis din Bucuresti. Filmarile s-au derulat pe parcursul unei zile intregi (de la sapte dimineata pana la patru a doua zi dimineata), iar camera a fost tapetata cu fotografii (copii alb-negru) realizate de echipa de productie, dupa 150 de fotografii-mostre puse la dispozitie de membrii trupei.

Impactul pe care il are “Vorbe care dor” pe plan national este o dovada clara ca noul material discografic se inscrie si el in lungul sir de succese repurtate de trupa de la infiintarea sa si pana azi!

Sursa: CatMusic.ro

3rei Sud Est

Sedinta foto Vorbe care dor

Sedinta Foto Vorbe care dor #1 Sedinta Foto Vorbe care dor #2

Sedinta Foto Vorbe care dor #3

3rei Sud Est

Confundati cu alta trupa #2

La inceputul lunii scriam un articol in care va prezentam cateva piese ce pareau a fi cantate de 3rei Sud Est. Voi aduce o completare articolului:
Ieri, cativa prieteni mi-au atras atentia ca pe cateva site-uri cu muzica gratuita cu muzica piratata a aparut o noua piesa 3rei Sud Est. Am intrat, am copiat si m-am convins: NU SUNT 3SE! Piesa este cantata de baietii de la Reflex.

Reflex – Keeps me stronger

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pagina 1 din 512...4...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting