Monthly Archives: ianuarie 2008

3rei Sud Est

Videoclip „Vorbe care dor”

Clipul piesei „Vorbe care dor” a fost filmat zilele trecute, în studiourile Atlantis din capitala. In regia lui Dragos Buliga, cu care cei trei componenti ai trupei sint, deja, la a treia colaborare, videoclipul este unul de imagine, care prezinta multe… amintiri, camera in care sunt filmate cadrele fiind tapetata cu fotografii, cu 3SE, de-a lungul celor zece ani de cariera. De asemenea, in clip apar si trei fete superbe, Paula, Iulia si Raluca, care joaca rolurile iubitelor celor trei artisti.

La filmari, care au început chiar la 8 dimineata, a fost prezent si Iulian Moga, acesta avind o colaborare cu Dragos Buliga, cei doi fiind cei mai cautati regizori pentru clipuri. „Noul clip cred ca va avea un super succes, cred ca este cel mai bun videoclip din cariera noastra”, a declarat Viorel Sipos, unul dintre componentii grupului. Fanii 3SE vor avea ocazia sa vada clipul abia peste aprox trei saptamini.

Sursa: telegrafonline.ro Autor: Elena Toader

Mihai

Negrutzu acuzat de teapa

Simona Sensual sustine ca l-a platit cu 5.000 de euro pe Negrutzu pentru a-i compune 4 melodii, insa tranzactia nu a fost inregistrata …
Dupa ce a inceput sa-si promoveze melodiile de pe albumul pe care incearca sa-l lanseze, incidentele se tin scai de Simona Sensual. Dupa ce a prezentat in public mai multe piese ca fiind creatiile lui Mihai Budeanu, alias „Negrutzu”, de la 3rei Sud-Est, ea a fost acuzata de componentul trupei ca isi face imagine pe spatele lui. Acesta a negat cu inversunare faptul ca ar fi compus vreodata pentru ea, ceea ce a starnit indignarea Simonei. Blonda sustine ca patru dintre piesele de pe albumul ei sunt rodul unei colaborari pe care a avut-o cu membrul trupei 3rei Sud-Est in urma cu doi ani si pretinde ca i-ar fi platit acestuia pentru serviciile sale de compozitor suma de 5.000 de euro. Simona admite, insa, ca nu are inscrisuri oficiale pentru a proba acest contract. „I-am dat 5.000 de euro fara chitanta. Am fost fraiera, dar am martori. E urat daca spune acum ca altcineva a compus in locul lui, pentru ca eu lui i-am dat banii. Probabil ca nu ii place sa ii fie asociat numele cu al meu, pentru ca eu am cantat dupa aceea o manea cu Adrian Minune. Nu inteleg de ce le e rusine, ca toti compun manele. Si Moga, acum 7 ani, cand l-am cunoscut, compunea pentru Carmen Serban. Oricum, nu sunt multumita de piesele facute de el, pentru ca toate casele de discuri mi le-au respins”, ne-a marturisit vedeta, care ne-a mai precizat ca unul dintre motivele pentru care Mihai de la 3rei Sud-Est nu mai vrea sa auda de ea ar putea fi si faptul ca iubitul ei l-a amenintat, in urma cu doi ani, pentru ca nu terminase la timp piesele.

Sursa: cancan.ro

3rei Sud Est

3SE s-au retras din competitie

3rei Sud Est si-au retras piesa „Vorbe care dor” din competitia pentru Eurovision 2008!

Televiziunea Română, în calitate de organizator al Selecţiei naţionale a concursului internaţional Eurovision 2008, anunţă decizia de descalificare a piesei Your Love (muzică: George Popa; versuri: Irina Gligor; interpret: Paradise). De asemenea, TVR anunţă retragerea piesei Vorbe care dor (muzică: Laurenţiu Duţă; versuri: Laurenţiu Duţă; interpret: 3 Sud-Est), în urma anunţului primit de managerul proiectului Eurovision 2008, Ioan Duma, de la reprezentantul trupei 3 Sud-Est, Marius Mateş.

Sursa: TVR
Via: monden.info

Later edit:

Desi, in opinia multora, piesa “Vorbe care dor”, era una dintre cele mai apreciate, cei trei membri ai trupei, foto dreapta, au luat hotararea sa se retraga din concurs. Motivul este unul personal, de ordin familial: “Mama unuia dintre baieţi are grave probleme de sanatate şi nu ne putem adapta programului de repetiţii”, ne-a declarat Marius Mateş, managerul trupei.

Sursa: click.ro

Pagina 1 din 312...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting