Mi-e dor de Sarah

O noua seara magica a avut loc vineri, in studioul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV. Daniela Gyorfi si Cezar Spirescu au parasit show-ul cu ochii in lacrimi si alte doua perechi au ajuns la duel. Telespectatorii vor trebui sa aleaga din nou, iar unul dintre cele doua cazuri tragice va parasi competitia.Claudia Furpass si Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est se afla deja pentru a doua oara la duel. Claudia (38 ani) isi face griji pentru Sarah, fetita ei de trei anisori, care ar putea ramane singura pe lume. Tatal micutei e departe, stabilit in Austria, iar mama, Claudia, a aflat ca sufera de cancer ovarian. Vestea a primit-o cu stupoare in urma numeroaselor tratamente de fertilizare in vitro pe care le-a facut, pentru ca si-a dorit nespus un copil. Mama ar dori ca Sarah sa aiba o suma de bani care sa ii ofere un viitor sigur, o casa. Claudia a reusit sa treaca peste acest episod dureros, insa nu se stie pentru cat timp, deoarece exista posibilitatea ca boala sa recidiveze.

„M-am obisnuit deja cu ideea de duel. Am intrat in competitie cu dorinta de a ajunge cat mai departe. Nu voi renunta la visul meu. Sarah e totul pentru mine si nimic nu e prea greu daca ma gan-desc la ea si fac pentru ea. Nu am vazut-o de 5 saptamani. Mi-e foarte dor de ea, iar ea intreaba in fiecare zi de mine. Nu am stat niciodata atata timp departe una de cealalta, nici macar atunci cand mergeam la Viena la clinica unde faceam eu tratamentul. Gandul meu pentru Sarah este unul plin de iubire. Fiecare saptamana in plus care trece inseamna un pas mai aproape de implinirea visului nostru. In curand va fi ziua de nastere a fetitei mele si acest lucru ma emotioneaza mult. Sper sa-i pot face un cadou frumos trecand si de acest duel. Viitorul fetitei mele este lucrul care ma preocupa permanent”, ne-a spus Claudia dupa ce a aflat ca a ajuns din nou la duel.

Pe Claudia, telespectatorii Pro TV o pot ajuta sa lupte in continuare pentru fiica ei, sunand la x sau trimitand SMS la x cu textul Claudia sau Mihai

Sursa : libertatea.ro Autor: Dana Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting