Indragostit de o studenta

Dupa o relatie de sase ani cu Laura, Viorel de la 3SE si-a gasit linistea alaturi de Lavinia, o constanteanca plina de viata si intelegatoare. Este studenta in ultimul an la Facultatea de Stiinte Politice din Constanta si nu are de gind sa intre in lumea muzicii. “Nepotrivirea de caracter m-a facut sa ma indepartez de Laura”, ne-a marturist Viorel. Pe Lavinia o cunostea de mult, si se placeau reciproc, insa nu aveau curaj sa-si recunoasca unul altuia. Intr-o buna zi, intimplarea a facut sa se afle amindoi la aceeasi terasa din Constanta. “M-am dus la ea la masa si am invitat-o la masa mea.” Sint impreuna de un an si o luna si le merge bine. Desi, este singurul celibatar din trupa, Viorel nu se gindeste la casatorie. “Sa mai treaca timpul, sa vedem cum decurg lucrurile”, a spus Viorel. Cariera de moderator tv a fost pusa pe tusa pentru moment. Emisiunea prezentata de Viorel la TVR fiind scoasa din grila de programe pentru un timp.

Sursa: 7Plus via. kissnews.ro

2 Comments

 • @ndree@
  20.09.2007 - 21:32 | Permalink

  Felicitari, Vio :X

 • renado
  05.10.2007 - 18:05 | Permalink

  -E si normal sa se intimple astfel iar daca sa ne referim la viata personala a acestuia uitati-va ce scrie intr-un interviu ,si cum raspunde Viorel

  (interbare )-Dar timp pentru viata ta personala, pentru iubire, pentru familie, pentru odihna, mai ai?
  (Voirel)- Sincer sa-ti spun, mi-am dorit atat de mult sa fac televiziune, incat acum, ca am reusit, am cam renuntat la viata mea personala. Am ambitia sa dovedesc ca pot fi cel mai bun in acest domeniu… si am sa reusesc intr-o zi. Iar daca asta inseamna sa nu mai am timp pentru mine deloc, asta e, e un risc pe care mi-l asum cu toata inima, cu pasiune pentru ceea ce fac. O sa vina cu siguranta si vremea familiei, iar atunci o sa pot sa-mi dedic intreaga energie pentru ea. Cariera si familia nu se pot face cu jumatati de masura. Din pacate, intotdeauna una dintre ele va avea de suferit, si de aceea eu cred ca e mai bine sa le faci pe rand.
  – Unde te vezi peste… zece ani, sa zicem?
  – In „coolmea distractiei”, ha, ha!…
  Sper sa intelegeti ca una din ele sufera si are perfecta dreptate! Cu stima si respect
  _______________________

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gazduire asigurata de XHD Web Hosting