Primul “Best of” din cariera

Desi nu s-a mai auzit nimic, în ultima perioada, despre trupa „3rei Sud Est”, cei trei baieti nu au stat degeaba, avînd concerte numeroase, atît pe litoral, cît si în tara. Dupa ce au lansat megahiturile „Iubire” si „N-ai crezut în mine”, de pe cel mai recent album al trupei, Viorel, Mihai si Laurentiu le pregatesc fanilor o noua surpriza: un material discografic „Best of”, primul de acest gen al formatiei.

În plus, pentru toamna aceasta, cei trei componenti ai trupei pregatesc si o noua piesa, în stilul electro, care va promova noul material discografic. „Primul nostru album „Best of” va veni la zece ani de la înfiintarea formatiei 3rei Sud Est”, a declarat Viorel Sipos, unul dintre cei trei componenti ai trupei.

Aparitia grupului „3rei Sud Est” a fost semnalul unei explozii de trupe dance. În luna septembrie a anului 1997, cei trei membri ai trupei au semnat un contract de productie, iar la nicio luna de la semnarea acestuia, „3rei Sud Est” a… „spart” topurile muzicale autohtone cu primul single, „Ai plecat”. Mega-succesul de atunci a fost doar începutul, dupa zece ani de la aceasta lansare, Viorel, Mihai si Laurentiu bucurîndu-se de notorietate si avînd numerosi fani.

Sursa: telegrafonline.ro Autor: Elena Toader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting