Monthly Archives: august 2007

Laurentiu

Laurentiu, un tatic grijuliu

„Cand am aflat ca s-a nascut, brusc mi s-au taiat picioarele si m-a pufnit plansul”, povesteste Laurentiu Duta (31 de ani) despre momentul venirii pe lume a primului sau copil, Lorena, eveniment ce a avut loc saptamana trecuta. Fetita a obtinut la nastere nota 10.

In prezent, Laurentiu se imparte intre concerte si scutece, el fiind foarte grijuliu cu micuta Lorena si spunand ca nu doreste sa piarda nici un moment important din viata micutei.

Sursa: libertatea.ro Autor: Florian Gheorghe

Laurentiu

Laurentiu si Lorena pe coperta revistei VIP

Dupa ce s–a mutat la maternitatea din Constanta pentru o saptamana, solistul trupei 3rei Sud–Est a trait unul dintre cele mai fericite momente din viata, alaturi de sotia lui. Cum altfel, daca aceasta a nascut o fetita perfect sanatoasa?

Laurentiu si Lorena pe coperta revistei VIP

3rei Sud Est

I-au falimentat pe moldoveni

Trupa 3rei Sud-Est este cap de afis la un mare spectacol care se va desfasura pe data de 27 august la Chisinau. Din pacate, dorinta de a-i avea pe Laurentiu Duta si compania la sarbatoarea „Limba noastra” i-a costat pe moldoveni aproape intreg bugetul pus la dispozitie de primarie. Mai exact, tariful pretins de formatia romana a fost, potrivit declaratiilor facute de oficialii de peste Prut, de 7.000 de euro, suma care echivaleaza cu 116.485 de lei moldovenesti. Tinand cont de faptul ca suma totala alocata pentru eveniment a fost de 120.000 de lei moldovenesti, din care 31.000 ar fi trebuit alocati pentru sonorizare, organizatorii s-au gandit serios sa renunte la aducerea celor de la 3rei Sud-Est si chiar au anuntat, saptamana trecuta, ca in spectacol vor evolua doar artisti din Moldova. In urma unor consultari, vecinii de peste Prut au decis totusi sa bage mana in buzunar si sa cheme, chiar si la acest pret, trupa din Romania. In cadrul evenimentului va sustine un recital si Tudor Gheorghe.

Sursa: cancan.ro

Pagina 1 din 312...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting