Monthly Archives: iulie 2007

3rei Sud Est

Lansare de DVD la 10 ani de 3SE

După 10 ani de colaborare, cei trei băieţi de la 3SE, Laurenţiu Duţă, Mihai Budeanu şi Viorel Sipoş, vor scoate pe piaţă, la jumătatea lunii octombrie, un DVD aniversar. Acesta va cuprinde cele mai reuşite videoclipuri realizate în cei 10 ani de activitate şi totodată imagini filmate în timpul concertelor susţinute de constănţeni. „În toamnă, facem 10 ani de activitate. Mai exact, pe 17 septembrie, atunci când am avut primul concert. Noi, de fapt, ne ştim din 1991, însă am început să existăm ca trupă în 1997“, ne-a declarat Laurenţiu Duţă, „creierul“ acestei trupe.

Cu o urmă de regret în voce, Laurenţiu ne-a declarat că evoluţia trupei putea fi mai fulminantă dacă de-a lungul carierei s-ar fi ocupat de promovarea mai multor trupe sau solişti: „Dacă mă ocupam doar de 3SE, acum aveam mai multe albume, dar aşa a fost să fie. La vremea aceea, eram asaltat de solişti care doreau ca eu să le compun. Acum, aceştia nici nu mă mai bagă în seamă. Asta este…“. Laurenţiu spune că, deşi programul de concerte al trupei „este infernal“, îşi face timp uneori şi pentru micile sale bucurii. „Pe 28 iulie voi merge la concertul lui Julio Iglesias din Constanţa. Merg în gaşcă (n.r. – râde)… cu părinţii mei. Ei abia aşteaptă acest concert. Şi de ce să nu recunosc, muzica lui Iglesias este foarte melodioasă“, ne-a declarat solistul 3SE. În ceea ce priveşte lansarea albumului aniversar, Laurenţiu a ţinut să precizeze că va organiza „o mare petrecere“: „Va fi o lansare de album aniversar dedicată fanilor noştri. Promitem un spectacol de senzaţie şi hit-uri cântate live“.

Sursa: atac-online.ro Autor: Simona Odorhean

3rei Sud Est

Callatis 2007 – 3 Sud Est, live cu microfonul inchis

Editia din acest an a Festivalului Callatis a debutat cu stangul. Artistii care au participat in prima seara la Callatis s-au aratat extrem de nemultumiti de conditiile de sunet de care au avut parte. Desi show-ul a fost deschis de Anna Lesko, care s-a multumit cu o prestatie playback, trupele 3 Sud Est si Todomondo s-au incapatanat sa cante live. Stupoare, insa, caci si-au inceput recitalul cu microfoanele inchise.

„Am fost nemultumiti de conditiile de sunet de care am avut parte. In anii anteriori, nu au fost astfel de necazuri. Am cantat live, insa s-a auzit foarte prost”, au declarat cei de la 3SE in emisiunea de dupa festival, „Sentinta de la miezul noptii”, moderata de Cristina Cioran si Dan Capatos.

Chiar daca anul acesta vor canta la Callatis peste 60 de artisti, dintre acestia nu face parte si Cream. Acest lucru este din cauza faptului ca, anul trecut, ea si Gabriel Cotabita, unul dintre organizatori, s-au certat aprig si s-au jignit reciproc.

„Nu particip la Callatis pentru ca nu am fost invitata. Evident ca directorul artistic, Gabriel Cotabita, este responsabil de absenta mea”, a declarat cantareata.

Sursa: musicmall.ro

3rei Sud Est

Concerte 3 Sud Est in Costinesti

Se pare că băieţii au un contract semnat cu discoteca Tineretului din Costineşti.
Datele concertelor:

iulie:
vineri 20
miercuri 25
luni 30

august:
marti 7
luni 13
duminica 19
duminica 26

Pagina 1 din 312...Ultima»
Gazduire asigurata de XHD Web Hosting