Monthly Archives: iunie 2007

3rei Sud Est

Colaborari Interantionale la Callatis 2007

Surplus de vedete in perioada 9-15 iulie la Callatis. Pe scena scoica din Mangalia vor canta in duet Andra cu italianul Nicolas Cantoro, Heaven si No Mercy, 3rei SE cu YiO, Paula Seling si 2 Unlimited, Ro-Mania cu Rednex si Impact cu Uniting Nations.

COLABORARI INTERNATIONALE

Organizatorii nu s-au zgarcit nici la categoria invitati din strainatate. Fiecaruia i-a fost alocat cate un artist roman, alaturi de care va canta. De exemplu, Andra va canta cu Nicolas Cantoro, trupa 3rei SE cu IiO, iar Impact cu Uniting Nations. Rednex si No Mercy nu sunt la prima experienta romaneasca si, daca datile trecute nu au reusit sa stranga la concerte multi spectatori platitori de bilet, la Callatis publicul este garantat de faima festivalului.

Sursa: ziarulcn.com Autor: Catalina Osman

3rei Sud Est

Planuri …

Cei 3 membri ai formatiei au planuri marete pentru viitor. Dupa „Iubire” si „N-ai crezut in mine”, trupa doreste ca in aceasta toamna sa filmeze un videoclip pentru piesa „Cuore”.

Asa cum bine stim, anul acesta, trupa implineste 10 ani de existenta. Cu aceasta ocazie se preconizeaza un nou turneu si punerea in vanzare a tuturor albumelor de pana acum.

Informatia a fost confirmata de Mihai.

3rei Sud Est

3rei Sud Est au ajuns in America

3rei Sud Est au fost recent intr-un tur de 2 saptamani prin America. Printre orasele colindate se numara: Los Angeles, Phoenix, Miami, New York, Detroid si Chicago.

Clipul este disponibil pentru Descarcare

Gazduire asigurata de XHD Web Hosting